mandag den 26. april 2010

Weekendtur = Overskud = Kreatid

Efter en dejlig weekend hvor der rigtig er blevet tanket op med overskud igen, har der været tid til at sy lidt i dag! Jeg har længe været igang med en MEGA sækkestol a la Fatboy størrelse, bare i lidt mere retrostil. Jeg havde tre gamle og grimme sækkestole som nu er blevet til en. Anna har allerede testet den og synes den er fantastisk.

Jeg har først lavet en inderpose hvor alle krøyerkuglerne er kommet i. Dernæst har jeg lavet yderposen, som jeg ikke er helt færdig med endnu. Jeg kan nemlig ikke helt bestemme mig for hvordan den ene ende skal lukkes. Skal det være med kantbånd, knapper eller skal jeg begive mig ud i en lynlås? Det skal ihverfald være sådan at yderposen kan tages af og vaskes!

Jeg har også lavet et pandebånd til Anna. Det er lavet af fire små stykker stof og elastikbånd i nakken. Hun er rigtig glad for det. Pandebåndet er testet og holder godt på. Først til atletik og bagefter foldboldtræningen:O)
Om lidt vil jeg lave et til Amalie også, hun blev nemlig lidt jaloux på lillesøster! Så inden hun blev puttet valgte hun selv stoffer til hendes pandebånd.

6 kommentarer:

 1. eeej hvor er den flot.. kan du ikke guide mig lidt, sådan en vil jeg da også gerne lave.. har den mest afskyelige kæmpe store røde liggende og havde egentligt tænkt mig den sku everes tilbage hvor den kom fra!!... virkeligt fin er din blevet! godt I kom til fodbold idag, det var hyggeligt, og så turde frederikke også lidt bedre være med når Anna var... ;)

  SvarSlet
 2. Woooow Camilla!!!! Hvor er den sækkestol bare blevet lækker, det er da helt vildt :)
  Og pandebåndet er SÅ sejt... Sådan nogle må jeg da lære at lave ;)
  Knus Tina

  SvarSlet
 3. Tak for kommentarerne! Og jo den er faktisk blevet ret god - tror det bliver til knapper som den skal lukkes med:O)

  Har lige lavet et pandebånd til Amalie og lagt den i en lille æake oven på det tøj hun har lagt frem til imorgen:O) Mon ikke hun bliver glad!

  SvarSlet
 4. Sikke en flot sækkestol. Lækre farver :)

  SvarSlet
 5. Sikke en fin blog du har dig her! Glæder mig til at følge med fremover! Super lækre farver og stoffer du har lavet tingene i! :D

  SvarSlet
 6. Det er da den fedeste sækkestol jeg nogensinde har set :-) Jeg kunne godt tænke mig sådan en stor en, men synes ikke de er særlig kønne. Men stof har jeg masser af ;-)

  SvarSlet