lørdag den 10. april 2010

Sylvanian og "skovtur"....SKØN weekend... efter Disneysjov igår fandt vi Sylvanian frem på det store bord i alrummet! Til glæde for både Amalie, Anna og jeg. Jeg var en tur på handlen i går og fandt et spil LUDO til Amalie som hun længe har efterspurgt og Anna fik så en ny "Skolebus" til Sylvanians.
Synes bare disse Sylvanians er så skønne og nyder at sætte tingene pænt op sammen med pigerne for så derefter at lege med dem:O)Her i dag har Anna og Alma Sophie været på skovtur. Anna trak lillesøster et par runder om huset hvorefter de havnede ved den skønneste badestrand - dejligt med lidt fantasi, for der var faktisk småkoldt i vinden! Men tæppe og madpakke kom frem:O)


God weekend!

3 kommentarer:

 1. Ikke værst sådan med egen privat strand... ;))
  Frederikke har faktisk også snakket om LUDO.. Hun har en film der hedder det, men det må jo også være et spil hun kan finde ud af nu... :)
  Det ser ud til at have været en dejlig week.. Det er jo helt vildt med det vejr.. Har lige været i REMA og købe kæmpe kurv til mit stof, men tror jeg skal derned igen, og spørge om ik de har flere.. :)

  SvarSlet
 2. Skovens dyr....som jeg husker dem :) Hyggeligt med genkendeligt legetøj. Glæder mig til at følge med på din Blog Camilla:-) Kh Tina

  SvarSlet
 3. Rakel- Ja, Anna synes ihvertfald også at LUDO er sjovt, men når hun er med spiller vi bare med to brikker, for at spillet ikke skal tage for lang tid!
  Så godt kurvene i Rema, der var kun en meget stor og en lille tilbage da jeg var forbi!

  Tina - Ja skovens dyr er da for skønne, husker også da jeg selv legede med dem -vi byggede også huse/huler til dem i skoven. Jeg vil også følge din blog:O)

  SvarSlet