mandag den 26. april 2010

Rom blev ikke bygget på en dag...
Har været på forlænget weekend til Rom... Rigtig skøn tur med godt selskab:O)
Vi startede dog med at have lidt for god tid...troede vi.... i Kastrup lufthavn. Vi hyggede os og kiggede på de mange tax-free butikker - og pludselig blev vi så råbt op i højtalerne...Steffen jensen, Carsten Vinther osv.......bedes gå til Gate 9, sidste udkald!!!! HVOR PINLIGT - sådan noget må bare ikke ske, og da slet ikke når man ingen børn har på slæb!

Nå men afsted kom vi og landede i ROMA efter planen. Hyrede en taxa som kørte os til hotellet som få timer forinden havde lejet! (Til andre som kunne finde på at tage en tur til Rom, så lad være med at hyre taxa i lufthavnen, men vælg en udenfor, det er ca. halv pris!)

Fredag besøgte vi Colosseum, hvor vi var med på en guidet tur.
Sikke et ernormt bygningsværk og utroligt hvordan romerne har båret sig ad med at bygge det for så mange år siden! Det blev også en tur rundt på Forum Romanum!Lørdag var vi på Vertican musseet samt i Peterskirken inden turen gik til Den spanske trappe. Rom er en utrolig smuk by som absolut er et besøg værd. Der er rigtig mange flotte bygninger og ikke mindst springvand. Og nej...Rom blev ikke bygget på en dag...

1 kommentar:

  1. Hahahaha :) Hvor godt, at I blev kaldt over højtaleren!!!
    Dejligt at I har haft en skøn og oplevelsesrig weekendtur, sådan én kan man leve højt på længe :)
    Knus Tina

    SvarSlet