mandag den 23. august 2010

Alma i vuggestue, Amalie i 1. A og Anna i ny børnehave...så mangler vi bare mor:O)

Så er Alma Sophie startet i vuggestuen - og hvor er det bare gået godt... Mandag morgen stod hun klar med ny skøn gul Fjällræv rygsæk og Bambi madkasse fra Blafre Design:O) Hun har været så glad og tilpas hele den første uge - dog lidt mere træt end ellers:O)
Her efter ferien er Amalie startet i 1.A - det er stort! Nu har man ligesom rigtige fag og forskellige lærer! Amalie fik lov til at vælge et nyt penalhus, da det gamle var gået lidt i stykker og så har vi pakket hendes nye bøger ind i Ugle og Babuska papir:O)
Her et par billeder fra første skoledag:Her efter ferien er Anna også startet i ny børnehave - en helt ny en! Det er en integreret institution hvor Alma Sophie nu også går. Den børnehven som hun gik i før måtte desværre lukke. Men jeg er dog sikker på at den nye nok skal blive rigtig god.


Så mangler vi bare at jeg kommer afsted igen - starter på skolen på torsdag! Og mon der så ikke bliver tid og lyst til at blogge igen - har ihvertfald lageret flere krea-projekter, spændende steder o. lign på kameraet.

1 kommentar:

  1. Det er altid spændende med opstarten efter sommerferien når der skal startes et nyt sted og I har da haft noget at se frem til, for jeres 3 piger er jo alle startet på noget nyt!!!
    De ser vel nok også glade og spændte ud :)
    Jeg glæder mig til at se mere til dine krea-projekter :)
    Kh Tina

    SvarSlet