søndag den 29. august 2010

Søndagshygge ER hjemmelavet Æble-jordbærsaft, flagranke og dryppe lys

Har nydt en dejlig søndag med pigerne. Først lavede vi en skøn omgang Æble-jordbærsaft i Trutti-Frutti kogeren! Pigerne var rigtig tålmodige og skrællede rigtig mange æbler som var faldet ned fra træerne i haven. Vi havde en masse jordbær i fryserne som også blev tilsat. Saften er nu kogt og kommet på patentglas. UHM :O)



Mens æbler og jordbær kogte klippede pigerne deres egne flagranker. Man skal faktisk ikke være så gammel før man kan det, de blev rigtig fine og pigerne stolte af deres projekter.
Amalie mener vi skal gemme saften til hendes fødselsdag og så skal flagrankerne pynte i køkkenet på dagen... Hun er godt nok langt fremme i planlægningen - har først fødselsdag sidst i oktober:O)



Her i eftermiddag tog farmand mindstepigen med på tur. Og så kom Anna i tanke om at vi nu kunne dryppe lys - så det fik pigerne lov til. Så kunne jeg sidde ved siden af og kigge lidt på lektierne. En buket blev der også hentet i haven!

Skøn dag - hvordan er/var din?






mandag den 23. august 2010

Alma i vuggestue, Amalie i 1. A og Anna i ny børnehave...så mangler vi bare mor:O)

Så er Alma Sophie startet i vuggestuen - og hvor er det bare gået godt... Mandag morgen stod hun klar med ny skøn gul Fjällræv rygsæk og Bambi madkasse fra Blafre Design:O) Hun har været så glad og tilpas hele den første uge - dog lidt mere træt end ellers:O)




Her efter ferien er Amalie startet i 1.A - det er stort! Nu har man ligesom rigtige fag og forskellige lærer! Amalie fik lov til at vælge et nyt penalhus, da det gamle var gået lidt i stykker og så har vi pakket hendes nye bøger ind i Ugle og Babuska papir:O)
Her et par billeder fra første skoledag:



Her efter ferien er Anna også startet i ny børnehave - en helt ny en! Det er en integreret institution hvor Alma Sophie nu også går. Den børnehven som hun gik i før måtte desværre lukke. Men jeg er dog sikker på at den nye nok skal blive rigtig god.


Så mangler vi bare at jeg kommer afsted igen - starter på skolen på torsdag! Og mon der så ikke bliver tid og lyst til at blogge igen - har ihvertfald lageret flere krea-projekter, spændende steder o. lign på kameraet.